Ny bog: USMINKET

Kort champagne-lunte :)

IMG_5970IMG_5970

Idag har jeg lavet nogle billeder, til noget ret spændende, som jeg desværre ikke kan fortælle om. Ofte er det fordi det er aftaler der ikke er underskrevet endnu, og så kan meget jo nå at ændre sig – eller der er lang tid til det udkommer. Det kan være nogle lange processer i denne her branche. Men vi fik lavet nogle billeder, og min manager (eller hedder det agent, det ved jeg egentlig ikke) Michelle var med. Hvis I så ‘Vores hjem i dine hænder’, vil I vide at jeg da lige labbede et par palle-tips i mig, i studiet 😉

Kan mærke at min shit-detektor blinker for tiden. Lunten er kort, da jeg simepelthen ikke har tid eller overskud til meget bøvl.

IMG_5968 IMG_5969

Bagefter havde jeg et enormt hyggeligt møde, der endte i champagne – og det er jo aldrig skidt!

IMG_5971

Min mor er på besøg, så jeg smuttede forbi Karma sushi, og tog aftensmad med hjem. Det ligger lige lidt bagved det kongelige teater agtigt, og passer med jeg kan hoppe på metroen. Nemt. Der blev endda lidt tilovers til imorgen. Jeg er vild med tempura og dyppe-snask… Og hvidvin. Det må slutte asap, for skal lave nogle billeder d. 25., og der skal jeg altså være i lidt bedre form end nu. Ellers går det også bare helt galt henover julen!

Lækker, lækker sushi de laver…

IMG_5976 IMG_5981 IMG_5983 IMG_5984

Min lille skat skal da prøve som mor 🙂

IMG_5985

Næste indlæg

Ny bog: USMINKET