Late night shopping :)

Endelig… Hubertusjagt!!

IMG_5764IMG_5764

Jeg var jo hestepige da jeg boede på landet, og elskede at se hubertusjagt i fjernsynet. Det viser man desværre ikke længere, øv bøv. Jeg skrev skam klager ind til TV2 da de stoppede med det. Det fandt jeg mig fandme ikke i. Så i nok 20 år har jeg ønsket at komme ud til Hubertusjagten i Dyrehaven. Der er bare aldrig nogen der har gidet tage med mig derud – men det er der NU! 🙂

Vi pakkede en kurv og lokkede alle børn af egen avl med. 3 stk i alt. Det var den bedste formiddag, lige som jeg forestillede mig det. Der var så smukt i skoven, rytterne og hestene var flotte og det var bare fedt. Dejlig oplevelse 🙂

IMG_5770 IMG_5786 IMG_5789 IMG_5794 IMG_5800 IMG_5808

Der ledes efter myrer og ederkopper 🙂

IMG_5814 IMG_5823 IMG_5843

(Strik fra Superdry)

IMG_5844 IMG_5845

Den vogn her er altså genial. Jeg ved godt det er en løbevogn, og at den ikke har set så fandens meget løb. Men med de store hjul er den bare super god til denne slags ture. Den kørte som smør igennem alt, og det samme da vi havde den med på Mallorca. Og så er der rigeligt med plads i den. Jeg skrev om den tidligere på året HER.

IMG_5846 IMG_5852

   

14 kommentarer

 • Jane

  Det ser bare ud til at have været rigtig hyggeligt….når familien ta’r i skoven

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TJ

  Hvor ser det bare hyggeligt ud:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Kan man stadig få Maja Kakaomælk?:O hvor er de købt? Ser hyggeligt ud:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare hyggeligt ud!
  Det skal jeg helt sikkert gøre næste år 🙂
  – Beauty By Ebay.
  http://www.BeautyByEbay.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Søde Mascha, gummistøvler, madkurv, børneflokken og en moden mand ved din side, klæder dig dælme godt! Hvor er det altså bare godt scoret af jer begge, i sååå søde sammen. Pas godt på hinanden og kærligheden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej Mascha
  Bare et spørgsmål til din shop
  Det der aronia og mk olie shot, hvis man tager et shot dagligt, hvor længe holder flaskerne så? bare lige for at udregne om jeg har råd til det? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med den strik der, passer så godt til årstiden! Sikke i hygger jer.

  Kh. Louise
  http://www.watchfelt.dk – Trendy & stilrene modeure

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Super lækre billeder du her har lagt op:O), både dem på:O) og kvaliteten..
  God dag
  knus Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Ser super hyggeligt ud. Må jeg spørge til hvad det er for nogle gummistøvler du har på ?? Hvor er de købt, hvor høje er de og hvad str de er kontra hvad du normalt bruger. Kuns Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Late night shopping :)