Publikum søges!

Skønhed: MK olie

IMG_0401-1IMG_0401-1

 

Der kan vel efterhånden ikke være mange, der ikke kender til MK olierne. Og hvis I slet ikke ved hvad jeg taler om, så er I altså gået glip af noget… Og det kan vi jo ikke have 🙂

Jeg har mange gange gennem flere år fortalt om olierne og aronia juicen her på bloggen, og mange andre gør det samme. Det er altså ikke bare en dille, men en vigtig ingrediens i manges hverdag. Olien er godt for faktisk alle celler i kroppen. Det er godt for huden, håret og ikke mindst hjernen, som virkelig har brug for fedt. Ikke at olien feder, slet ikke, det er fedt til cellerne.

Man tager et shot (jeg bruger et shotglas) olie, og blander det med Aronia. Altså halv/halv i et lille glas. Du kan ikke rigtig tage for meget, så doseringen er ikke noget man behøver stresse over.

Aroniaen indeholder massevis af antioxidanter, som er gode for kroppen.

Jeg vil meget gerne fortælle meget mere om hvordan jeg selv bruger produkterne, så det kommer der mere om. I kan i mellemtiden læse en masse ældre indlæg hvori de indgår HER.

Da jeg selv er meget stor fan af olierne, og tvinger venner og familier til også at drikke det, har jeg valgt at forhandle det på min webshop – jeg kan altså garantere at jeg selv har haft stor glæde og effekt af det. Olierne kan købes HER. Aronia juicen (jeg tager selv den sødet) HER.

Skærmbillede 2014-10-22 kl. 10.41.34

Næste indlæg

Publikum søges!