Lige nu...

Så STOP da Mascha!!!

IMG_56921IMG_56921

For helvede også! Kommer ind ad døren, er træt men i hopla, og tænker at jeg skal da lige løbe en tur. Når jeg endelig får den lyst, så skal der altså ikke gå mange minutter før løbeskoene skal snøres, for sofaen er jo indenfor rækkevide. Jeg KAN ikke løbe uden musik i ørene, men kan aldrig finde opladeren til min lille musik-dims. Tænker den da lige kan få et par minutter imens jeg tager løbetøj på (et par min. opladning=lille bitte tur=bedre end ingenting)… Men den er væk. Altid, altid væk. Og så sker der det, som der altid sker når jeg ikke er hurtig nok til at gribe lysten. Den forsvinder. Den ikke bare forsvinder, men laves om til dumme dumme ting som at spise to boller med smør og nutella – istedet for at løbe. Pis!

Ja, nu ligger jeg på sofaen og skammer mig! 🙂

Næste indlæg

Lige nu...