Uhygge og afskårne fingre!

Jeg er SÅ meget med nu!!

IMG_5550IMG_5550

Kan I huske jeg for nylig skrev (her) hvor irriteret jeg var, over jeg havde betalt dobbelt p-billet? Det har jeg så gjort flere gange, og det er simpelthen så irriterende!! På jeres opfordring, og fordi alle mine venner (åbenbart) er så meget med på det der tek-no-lo-gi, så er jeg også hoppet med på bølgen.

Jeg er nu blevet så smart, at jeg har hentet EasyParks app – jeg er typen der hverken har apps eller musik på min tlf. (som i overhovedet!). Med andre ord, det er ret stort for mig det her 🙂

Men seriøst, det her er simpelthen så genialt, og nemt. Jeg er lige begyndt at bruge det, så skal lige alle knapperne igennem. Første dag da jeg sad i bilen og havde fået klistermærkerne, som man får tilsendt, ringede jeg bare og fik den parkeret. Det var egentlig også nemt, indtil jeg hoppede med på det med app’en.

I’m rooooooolin’ 😉

Women-car-parks

Indlægget er ikke sponsoreret, men jeg kontaktede selv EasyPark for at få en god vejledning (jeg går altid direkte efter struben), og de hjalp mig så igang og lod mig teste systemet.

Næste indlæg

Uhygge og afskårne fingre!