Video: Mørkets Maskerade

Halloween i Tivoli 2014

IMG_5674-1IMG_5674-1

Det er efterhånden en tradition, at vi tager til Halloween i Tivoli. Det var det første sted vi var, da vi kom ud fra hospitalet med en nyfødt Hollie Nolia. Sidste år var vi også afsted, og så kan man vel godt kalde det en tradition 🙂 Jeg synes hvert fald det er en rigtig god ting at holde fast i.

Det var bare mig, Nicolas og vores fælles lille vidunder. Andreas var mere end velkommen, men jeg synes faktisk det er godt for HN at vi laver noget sammen bare os tre – selvom hun spurgte efter “dreaaas”. Forældre imellem, tror jeg også det er en meget sund succesoplevelse at dele sammen. At se det lille menneskes glæde, og bare give hende den fulde opmærksomhed og kærlighed som hun har fortjent. Gode minder er vigtige, især fra barns ben. Jeg ved godt det ikke er alle der kan det, og det kan være enormt svært. Det er jo heller ikke fordi jeg ikke, i perioder, har ønsket Nicolas langt ned på bunden af en sort kogende gryde (trust me). Men han overlevede 😉

Jeg vil hellere lære af andres fejl, end begå dem selv mod mit eget barn. Det handler om at give en tryg og glad opvækst, med masser af kærlighed, og ingen skænderier eller sure miner foran barnet. Jeg vil gøre alt for, min datter får en lige så fantastisk barndom, som jeg selv har haft. De fornemmer jo den mindste dårlige stemning, og det påvirker så meget mere end man aner.

IMG_7701 IMG_7702 IMG_7705 IMG_7712   IMG_7721

Næste indlæg

Video: Mørkets Maskerade