Så' der FØDSELSDAG!!! :)

Fødselsdagskagerne!!

IMG_3580IMG_3580

Sådan kom de helt fantastiske kager til at se ud, er de ikke VILDE!!!? Altså det projekt går jeg jo all-in på. Skal det være, skal det være. Jeg syntes de er så fine og passer helt rigtigt til begge børn. Stinna (Hjertekagen) som har lavet dem, har brugt timer på at modelere det hele i hænderne, og alt er spiseligt. Det er så imponerende 🙂 Mine forældre hentede dem i Middelfart på vejen herover. I kan slet ikke forestille jer, en køleskabskrise jeg havde. Omg. Det gik.

IMG_3578

IMG_7090

Jeg skulle kigge flere gange før det gik op for mig at det faktisk var en kage – alt er spiseligt. Er det ikke vildt!! Jeg er så glad for den hittede, og ikke blev en fjollet drengekage, når nu han blev 16 år. Alle børnene ville have penge, og der var heldigvis masser af dem.

IMG_3542

IMG_3543

IMG_7092

Der var en lille overraskelse indeni, i form af M&M’s der væltede ud fra midten. De smagte så dejligt 🙂 Havde ikke regnet med at Hollie Nolia ville være så begejstret for kagerne, men det var hun i dén grad! Men tænk engang… Vi glemte at synge fødselsdagssang. Jeg kunne tude da jeg kom i tanke om det hjemme, og så sang vi et par gange. Hun ville ha’ elsket det. Anton not so much 😉

IMG_7094

Næste indlæg

Så' der FØDSELSDAG!!! :)