Sushi hjemme-hygge

Fairtrade futter + RABAT ;)

IMG_7229IMG_7229

Vi har fået nye lune futter i uld, til den kolde årstid – og ER de ikke bare fine? Jeg synes de er så cute, og så matcher vi. Altså… Andreas røg ikke lige med på prinsesse looket 😉

De trofaste læsere vil allerede vide at jeg er meget glad for uld, til både Hollie Nolia og mig selv. Jeg er glad for uldens egenskaber. At jeg altid ved vi bliver holdt varme, holdbarheden og så er det jo ikke en dårlig ting at fårene kan klippes igen og igen – uden jeg skal være hellig på den der øko-konto.

Det er firmaet Betterfelt som producerer disse i Nepal, hvor de har 80 lokale ansatte. Jeg finder stor sympati for firmaer der gør en forskel, eller bare gør noget, uden at være ligeglade. Ja, det er billig arbejdskraft at producere noget i Nepal, men det giver fast arbejde og tryghed for mange familier, som ellers ikke har gode vilkår. At man som firma tilbyder barsel og skolegang til de anstattes børn, går lige i karmas inderlomme – det kan jeg godt lide 🙂

Når man så alligevel skal ud og investere i nye futter, hvorfor så ikke støtte et godt foretagende, hvis man kan. Vi ved jo allesammen godt at man sagtens kan finde noget billigt halløj, og det gør jeg da også selv tit, men jeg er heller ikke bleg for at støtte op om noget jeg synes gør noget godt for andre – det håber jeg alle efterhånden er klar over 🙂

Betterfelt har været så søde at give mine læsere en unik rabat på 20% ved brug af denne kode:  20%BETTER  (den gælder i 30 dage)

I kan få de dejlige uldting hos Betterfelt HER. De laver også andre ting, som kugletæpper, plaider osv… Men det kan I se mere om på deres side.

IMG_7239

 

Og vi matcher…

IMG_7260

Sponsoreret indlæg, som jeg stolt præsenterer!

Næste indlæg

Sushi hjemme-hygge