Åååårhhhh :))

Smukfest!

IMG_4468.JPGIMG_4468.JPG

 

Igår var vi en lille smut forbi Skanderborg, hvor jeg for første gang besøgte Smukfest. Hold kæft det var fedt! Jeg troede det var sådan noget med mudder, skrald, klamme hot dogs osv…. Og det var det bare slet, slet ikke. Det var så fint, flot, hyggeligt og virkelig afslappet med rigtig god mad og massevis af boder med alt hvad man kan tænke sig. Godt nok var vi inviteret VIP Backstage, men det var faktisk ikke sådan at det var derinde vi helst ville være – kun fordi vi kunne tale med dem vi kendte, i ro og mag. Næste år skal vi helt sikkert forbi nogle flere dage. Jeg er fan, og nu også festivalsgænger – jo jo… Jeg fik da både irish coffee, champagne, hvidvin og kold øl. Så blir det da ikke bedre 🙂

IMG_4475-0.JPG

IMG_4473.JPG

 

Imens hyggede Hollie Nolia hos mormor og morfar, i dukkens tøj 🙂

IMG_4487.JPG

Næste indlæg

Åååårhhhh :))