Ny autostol... Hvilken??

Julen 2014

Hemsedal-storhytte-SkaretHemsedal-storhytte-Skaret

Som I måske allerede ved, så elsker jeg julen. Hyggen, kulden, overraskelserne og traditionerne er lige mig. Jeg holder ALTID jul med min egen familie, og det betyder især meget for mig at være sammen med min mormor og morfar. I år skal Hollie Nolia holde jul med Nicolas, og jeg ved bare jeg kommer til at savne hende. Høre hende larme i kirken, pakke gaver op, kaste med rødkålen og tvinge hende til at se disney show 🙂

Det er nu oppe at vende, at lave helt om på julen. Vi overvejer at stikke af og holde “Wham-jul”, som Andreas kalder det. Ham, mig og hans børn i en hytte begravet i sne. Det synes jeg lyder hyggeligt, men også lidt skræmmende at undvære familien. Derfor vil jeg være på forkant, og begynder allerede nu at lede efter det PERFEKTE sted at holde jul. Tror vi rejser til noget varmt over nytår, så det bliver da lige vendt rundt på det hele!

Hvis jeg skal holde jul i en hytte, så ved jeg bare at jeg ikke vil skuffes. Den skal være helt idyllisk, med pejs, flotte møbler, god plads og ikke noget koldt lokum eller tarvelige blå sofaer. Det magter jeg bare ikke 🙂 Denne hytte ser fin ud, men det skal heller ikke være langt væk, da det kun er for et par dage.

Gode tip modtages 🙂 Og jeg vil helst være fri for at stå på ski, så det har ingen betydning. Det skal være kvalmende idyllist, Disney-agtigt… Som en amerikansk julefilm. Er det for meget forlangt??

Det her er no go!!

ValdIsere_LesChaletDuJardinAlpin_Ski_Apartment_4

 

642924f8-53fb-4c14-b0f1-4b259355953f.1

Næste indlæg

Ny autostol... Hvilken??