Favoritter på børneværelset :)

ÅRHHHH FOR H OGSÅ!!!!

IMG_4838.JPGIMG_4838.JPG

Hollie Nolia og jeg har fået en børnesygdom. Hun har faktisk kun ganske få gange været syg siden hun startede i vuggestue, og denne gang lader hus slet ikke til at mærke til det – men det gør jeg! Vi har udslæt/røde knopper på hænder, fødder og i munden. Det kom nærmest i løbet af et par timer, og jeg har Googlet mig frem til det er noget hånd/fod/mund-syge-agtigt-noget. Smitter meget, skal gå over af sig selv og varer ca. en uge. RENG MIG I RØVEN!!! Den lille tornado er fuld af dem på hænder og fødder, og bemærker det slet ikke. Hun har krudt i røven (og røde knopper), og jeg løber som vanligt lige i slipstrømmen… Eller vralter p.t. Mig, jeg har kun ondt når jeg går på mine fødder, er i berøring med noget med mine hænder, bevæger dem, og når jeg taler, drikker, spiser eller bare eksisterer. Om det er træls? Århhhh, det ved jeg da ikke om jeg synes, MÅSKE LIGE LIDT. Eftersom det smitter, kan jeg jo også regne ud at jeg er nødt til at aflyse alt denne uge, og som en anden spedalsk, kæmpe mig rundt efter den lille satans til smittebærer.

Alle former for tips, tricks, husmoderråd og andre former for helbredelse asap, modtages med kyshånd! Billedligt talt, for det ville både gøre ondt i munden og på hånden at sende et kys – you get it.

Næste indlæg

Favoritter på børneværelset :)