Tip: God badeble!

IMG_6358IMG_6358

Der er simpelthen ikke noget net her hvor vi er, så dette indlæg har taget evigheder at uploade – hvid det overhovedet kommer på (?) 🙂

Hollie Nolia er en rigtig vandhund, og det er virkelig en fornøjelse at se, samt få de oplevelser med hende. Vi har det så dejligt. Tøsen sætter sig i vandkanten så snart muligheden byder sig, og det har været lidt bøvlet et par gange vi har været ude at spise, da hendes ble jo suger nærmest hele havet. Vi har disse Huggies svømme bleer  med, som hun har på det meste af tiden på stranden. Hun bryder sig ikke om at gå uden ble, eller ikke have ble på under badetøjet, selvom jeg prøver at lære hende det. Hun peger bare på numsen og siger BLE BLE! Hun er meget opmærksom på det, og siger også tis pg puuut, når hun laver noget i den. Pottetræningen er så småt igang.

Hvis I står og skal på ferie, eller render rundt og leger med vand i haven, er disse bleer altså virkelig gode – ikke til jer, men til børnene (du godeste!) 😉 Så kan de lege uden den suger vand, men holder tæt for hvad der måtte dukke op indefra. Huggies Little Swimmers hedder de, og kan købes i de fleste store supermarkeder. Hollie Nolia synes de er flotte med fiskene på, og den lille dame har i dén grad allerede en mening om hvad hun vil ha’ på!

20140723-102132-37292838.jpg

IMG_6367 IMG_6368 IMG_6369

 

Test/Sponsoreret indlæg

 

Næste indlæg

Vi hygger os :)