1. træningsdag!

Så slap da af!!

securedownloadsecuredownload

Gud hvor er det irriterende at læse alle de sure kommentarer der er til mit indlæg om E-cigaretter. Sagen er den, at jeg er rigtig glad for at sutte lidt på de pinde, og det ved ALLE omkring mig. Min taske er fyldt med dem, og mine rygervenner stikker jeg gerne sådan en i hånden, så de i stedet bruger tiden på mig, og ikke ude foran døren. Ikke at det går ud for en cigaret, men når de er fulde er det ofte bare fordi de mangler noget at holde på. Det er nyt for mig at hygge mig med, og muligvis politisk ukorrekt. Men ved I hvad, det er mit liv, min blog og mine lyster. Der er IKKE nikotin i E-cigaretterne, hvis ikke det var gjort klart. Det er muligt der er det i andre lande, men ikke i DK. Jeg hader at kalde dem E-cigaretter, for for mig er det nærmere vandpibe-pinde.

Og nej, jeg har faktisk ikke fået en masse penge for at skrive om det, men blev derimod oprigtig glad da jeg fik lov at prøve dem. Jeg skriver aldrig om noget bare for pengene! Måske bruger jeg dem fremover, måske ikke. En ting er helt sikkert, og det er, at jeg gør hvad jeg selv har lyst til. Tænk hvis folk skulle skabe sig sådan hver gang jeg viste et glas champagne… Er I klar over hvor vanedannende alkohol er? Og hvor skadelige de TREO jeg tager for hovedpine er, som jeg også fortæller om? Jeg ryger ikke cigaretter da jeg synes det er mega klamt og usundt, men jeg elsker vandpibe og andre ting der IKKE indeholder nikotin. Alm. cigaretter er skadelige, og alle ved deres fulde fem ved det. Jeg overhørte for nylig en sige at det da slet ikke var skadeligt for børn at være passive rygere til forældre. Det er det mest ubegavede jeg længe har hørt, men jeg kan altså ikke gøre for den slags mennesker findes, og det er ikke min opgave at opdrage på dem – hvilket jeg kan fornemme også ville blive ret besværligt.

Er jeg et dårlig forbillede… Well, so sorry, men jeg lever ikke for at være nogens forbillede. Synes derimod jeg gør gode ting som at hjælpe hjemløse, støtter kampen mod kræft, sponsorerer et barn i Afrika osv., samt beskriver min respekt og omtanke for andre mennesker i nød. Hvis det her gør at jeg mister nogle læsere, så må det være sådan. Jeg elsker at blogge om mit liv, og tilpasser altså ikke mine hverdag eller lyster for andre end mine nærmeste.

Iøvrigt har jeg denne info til jer. Synes det er tåbeligt når nogen hårdnakket kommer med påstande, som ingen hold er I. Hvis I absolut skal kritisere og belære, kan I så ikke have jeres “facts” på det rene?

Info: Alle de produkter ZiiCCA sælger i Danmark, er Nikotinfri, Tjærefri & Tobaksfri og derved 100% lovlige ifølge dansk lovgivning. ZiiCCA har selv som producent fastsat en aldersgrænse på 18+ for køb af alle ZiiCCA produkter. (Da der på dette tidspunkt ikke er fastsat en aldersgrænse ved lov, for køb af E-Cigaretter, E-Liquids osv. af den danske regering.)

Og…

Ifølge en nylig rapport fra den britiske lægemiddelsstyrelse, MHRA, lyder vort bedste estimat, at e-cigaretter er omtrent 1000 gange mindre skadelige end rigtige cigaretter.
Endvidere fandt MHRA’s rapport, at enhver risiko forbundet med brugen af e-cigaretter “sandsynligvis er meget lille” Rapporten fandt også, at der “er et fravær af empiriske beviser” for e-cigaretters skadevirkninger, og at “vi ingen beviser har” for, at e-cigaretter er skadelige.
Intet af dette finder Kræftens Bekæmpelse det værd at nævne for læseren, ligesom de mange undersøgelser, som har konkluderet, at e-cigaretter er uskadelige, forbigås i stilhed. Kræftens Bekæmpelse mister troværdighed, når de anlægger en tendens, som vildleder mere end den orienterer og oplyser.
Kilde: Børsen 25 Februar 2014.

Næste indlæg

1. træningsdag!