Åndsvag hummer!!

Rolex erfaringer?

content.rolex-5content.rolex-5

Jeg gad egentlig godt eje et ur. Altså sådan et rigtig ur – et rolex 🙂 Jeg synes ALLE andre har sådan et, pånær mig! Jeg går faktisk ikke med ur, af den grund jeg kun vil have sådan et her. Og det har jeg jo lissom ikke. Jeg har hørt at mange køber dem brugte, og at de ikke taber værdi. Er der nogen der har erfaringer med den slags, ved hvor det er godt at handle, og til god pris. Aner ikke hvad sådan et her koster, men det er sikkert ikke billigt (og egentlig også derfor jeg gerne vil eje det, haha) . Jeg havde en idé om jeg jeg gerne ville have et i  Daytona modellen, men det er desværre alt, alt, alt for stort. Mit håndled er lille bitte, og et herreur duer bare ikke til mig, selvom det er det jeg bedst kan lide.

Det er dette her jeg ikke kan passe. Det øverste billede passer mig vist bedre.

content.rolex-7

Faktisk har Victoria Becham dette i Rose Gold. Uhhh det er lækkert!! Men hun skifter nok ur oftere end jeg gør, så et i alm. stål er nok bedre til mig 🙂

content.rolex-6

Man kan self. også få med lys urskive og diamanter… Eller uden diamanter… Er det bedre end sort skive?? Det her (nedenunder) er det samme som første billede.

content.rolex-3

Jeg er bare SLET ikke til sådan noget her. Bryder mig ikke om blandingen af guld, og hader romertal. Er det ikke lidt gammelkone-agtigt? Håber altså ikke jeg fornærmer nogen nu 🙂

content.rolex-8

Næste indlæg

Åndsvag hummer!!