Besøg af Sarah & Alma

EFTERLYSNING!!!!

IMG_4458IMG_4458

Jeg er SÅ ked af det, min skønne skønne trioBike er blevet stjålet 🙁

Jeg har lige opdaget det, og jeg ved det kun kan have været inden for de sidste par dage, da jeg netop brugte den i et tv-program den anden dag. Men nu er den altså væk. Sagen er, at den er ret unik i dens udseende. Der er speciallavet pinke sæder i den, og magnolia blomster på siden (de er dog falmet lidt). Det er muligt man kan tage klistermærkerne af, men jeg tror stadig man kan se de har været der. Om ikke andet, så er der altså ikke andre med de iøjnefaldende pinke sæder. Toppen man kan tage på er grå.

Cyklen var låst forsvarligt med både lås og godkendt kæde, så det er altså seriøst værktøj der har været med til at “låse den op”. Den er forsvundet i Ørestaden.

Jeg ved godt jeg bare kan melde den til politiet, og få en ny af forsikringen, men det er altså DENNE her jeg gerne vil have tilbage, med mit dejlige geleagtige bedstemorssæde, blomsterne der symboliserer min datter, de pinke sæder og alle vores minder.

Vil I ikke nok hjælpe mig med at finde den? Jeg vil blive så glad, hvis I vil dele efterlysningen på Facebook, og kigge efter når der lige står en trioBike et sted. Synes det er så tarveligt at være sådan overfor andre mennesker, øv øv… 🙁

Hvis I finder den, vil I så ikke nok skrive på: maschascykel@gmail.com

Hollie Nolia savner cyklen rigtig meget, og har charmet sig til at par billetter til Andreas Bo’s nye show, som vi gerne giver til finderen.

TAK!!! 🙂

IMG_4458

IMG_4112

IMG_4118

 

IMG_4337

Næste indlæg

Besøg af Sarah & Alma