Hygge og nusse :)

Timberlake koncert i aften!!

JustinTimberlake_900-600-02-28-13JustinTimberlake_900-600-02-28-13

 

Jeg går faktisk ikke så meget til koncerter, fordi jeg ikke bryder mig om at stå på plænen med så mange folk. Jeg får helt klaustrofobi, og nyder det slet ikke. Men i aften skal vi til Justin Timberlake, og det glæder jeg mig faktisk til, fordi det er oppe i Loungen i Parken sammen med Andreas. Så bliver jeg ikke mast eller noget 🙂

Jeg håber han spiller disse sange:

   

4 kommentarer

 • Det skal helt sikkert nok blive en god aften:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise Rasmussen

  ha en dejlig aften Mascha;-)

  ja jeg skulle heller ikke nyde noget af at stå nede sammen alle de skrigene fans:-0

  knus Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • UH hvor er jeg misundelig 😉 Rigtig god koncert!
  http://howtobeauty.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Børge R. Jensen

  Når du nu har den begrænsning i forhold til stående koncerter, vil jeg foreslå dig at købe billet til en siddeplads, hvis det er muligt. I hvert fald i britiske og tyske arenaer er det muligt at slå sædet op og stå på det område, siddepladsen fylder, mens ryglænet beskytter mod skub bagfra.

  Selv var jeg ikke til koncert i Parken, men nøjes foreløbig med en siddeplads til Katy Perrys koncert i Phone 4U Arena i Manchester d. 20. maj.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Hygge og nusse :)