Timberlake koncert i aften!!

Smart ventetøj

IMG_5698IMG_5698

I spørger mig ofte om tips til smart ventetøj, trods jeg ikke selv lige står i den situation længere 🙂 Så da jeg blev spurgt om jeg ville prøve noget tøj fra Mom2mom, som man også sagtens kan bruge det uden at være gravid, sagde jeg ja. Det ærgerlige ved at købe ventetøj er nemlig at meget af det ikke rigtig kan bruges bagefter – men efter at have prøvet dette, vil jeg sige at man sagtens kan få glæde af det lang tid efter også.

Jeg er selv en bukse-pige, så valgte at teste netop det. Synes de er super fede, både i kvalitet og pasform, og så er tøjet smart, og slet ikke konet, som noget ofte kan have tendens til.

Jeg er så heldig at jeg kan give mine læsere en rabatkode, som giver 10% på alt!! I skal bare bruge denne kode, som gælder frem til 17/5: MAY10

Bukserne fåes her / Blusen fåes her

IMG_5704 IMG_5705 IMG_5709

 

Sponsoreret indlæg

Næste indlæg

Timberlake koncert i aften!!