Instagram

Nye blomster i krukkerne

20140518-091857.jpg20140518-091857.jpg

Så har jeg været et smut i Lellinge, for at aflevere krukker, så der kan komme lidt liv på altanerne. Det er de samme krukker som sidste år, og de vejer absolut intet, hvilket er en fordel når jeg slæber dem frem og tilbage – eller for den jeg får til at slæbe, må jeg hellere sige 😉 Og så holder de sig pæne år efter år. Det må da være en af mine bedre investeringer!

Jeg duer altså ikke til selv at gå ud og finde planter, og plante dem med jord og alt muligt. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af at gøre det pænt, og gider ikke alt det rod i lejligheden eller på altanen. Så jeg tager altså gerne et smut til Køge egnen, hvor Stuens Havecenter klarer det for mig. Jeg kommer der efterhånden ofte, så har forhandlet mig til lidt rabat. Jeg er jo for fanden jyde 😉 Men kender dem også så godt, at det er hyggeligt at komme der. Vi får altid en god sludder, og de er nu så søde, og sørger altid for det bedste til mig.

Jeg tog også to gamle krukker med, som har haft de samme planter i nok 5 år. Så nu skal de også friskes op. Jeg har bestilt følgende farver: Pink, lilla, gul og hvid. Altså glade tøsefarver, til pigerne på 9. Glæder mig til at se hvad de har lavet, skal hente dem senere idag.

20140518-091922.jpg

 

Denne her søde og dovne kat, hygger sig altid på disken 🙂

20140518-091914.jpg

 

Det skal nok blive godt…

20140518-091935.jpg

Næste indlæg

Instagram