Barnedåb hos Sarah Louise

Stille søndag

Fotografi den 06-04-14 kl. 13.48 #2Fotografi den 06-04-14 kl. 13.48 #2

Der er ro i det bette hjem. Min tlf. er løbet tør for strøm, og jeg nægter at købe endnu en oplader – mister dem altid. Så nu er jeg kun at fange via nettet. Lidt bøvlet, eftersom jeg havde billeder på telefonen jeg kunne blogge om. Men så må vi bare hygge. Holle Nolia og jeg har haft den dejligste dag indtil videre. Bare hende og mig, kram, kærlighed og nusse. Nu sover hun ude i barnevognen. Hun blev halvandet år igår. Tiden går bare så hurtigt, og vi har boet her i et år nu. Wow… Men hold da op hvor er jeg glad! Helt ind i marven kan jeg mærke at alt bare har en mening. Husk det, når det hele er noget lort – så kan det kun blive bedre, og hvis ikke man har været ked af det, ved man jo slet ikke hvordan det er at være rigtig glad.

Kys til jer, og dejlig søndag 🙂

Ps: Jeg skal vise jer min nye seng, hold nu op hvor er den sindssyg lækker!!!! 😉

Næste indlæg

Barnedåb hos Sarah Louise