Nede... :(

Fastelavn er mit navn :)

fotofoto

Som I måske ved, så er jeg vild med højtider og den slags hyggelige skikke. I år er Hollie Nolia’s første rigtige fastelavn, og det skal vi naturligvis gå max op i 😉 Da jeg selv var lille, elskede jeg at klæde mig ud, slå katten af tønden, og rasle med bøssen i Byrsted, hvor jeg kommer fra. Så fik vi måske en krone eller halvanden.

Fastelavn falder i år d. 2. Marts, men allerede på lørdag d. 22. Februar kl. 10-14, inviterer Fætter BR alle børn ind i den lokale butik, hvor de første 100 børn kan lave deres eget fastelavnsris. Se mere HER

I morges pyntede vi fastelavnsris med hjælp fra Fætter BR, og prøvede hendes kostumer. Jeg kunne ikke bestemme mig, så hun kan være det ene hos mig, og noget andet hos far.

foto 3

Mit lækre lille jordbær hygger med at pynte 🙂 Saksen er sådan en børne-sikkerheds-saks.

foto 2

Er det ikke flot 🙂 Det er faktisk første gang jeg har pyntet et fastelavnsris – håber det er rigtigt!

foto 1-2

Hollie Nolia er i str. 74, hun er jo en bette mus 🙂 Så der er noget til alle… Se en masse forskellige kostumer HER

…Også som humlebi 🙂 🙂 Alle kostumer er sikrede til børn, har ingen løse ender osv., så man kan føle sig tryg. Har iøvrigt et sjovt billede I skal se, men det er pt. forsvundet på en sky – men det blir fundet (sikkert bare ikke af mig). Hun går op i det…

foto 4

foto 2-2

foto 3-2

Hun fik lidt af dette her glimmer på næsetippen, men det var lidt svært at tage billede af. Sikkert rigtig godt til små prinsesser. Det er virkelig sjovt og underholdende at købe kostumer til de små, og glæder mig allerede igen til næste år.

foto 4-2

Lavet i samarbejde med BR

Næste indlæg

Nede... :(