Hvid fladskærm

Danmarks Dejligste!!!

20140210-111939.jpg20140210-111939.jpg

Jeg ved godt det var i torsdags at jeg blev “Danmarks Dejligste”, men jeg har først haft mulighed for at få bladet nu. Ingen nogensinde fået SÅ mange stemmer som jeg… For dælan jeg er glad! TAK!!!!!

Læs mere på Se&Hør HER

2013 har åbenbart været et godt år for mig, og her gik jeg og troede lige det modsatte 🙂 Men der er altså bare sket så meget, især på den private front, så jeg har på en eller anden måde bare “overlevet” kaoset. Havde helt ærligt ikke troet at jeg kunne gå fra at være så ked af det, til at være så glad som jeg er nu. At have så ondt i hjertet, som jeg ikke troede var fysisk muligt, til at vågne op med bobler i maven af bare glæde over mit skønne liv. Det er simpelthen SÅ fedt!!

Jeg har hvert fald rejst mig igen, og 2013 er nu blevet med titler som Årets Bikini Krop, Danmarks mest Googlede… Og Danmarks Dejligste 🙂 Ja, jeg forstår helt ærligt ikke hvorfor, men er virkelig gad, stolt og taknemmelig. Især fordi så mange følger mig herinde, på Facebook og Instagram. Så tak til jer, fordi I finder mine små og store opdateringer spændende. Jeg bliver så glad når jeg bliver stoppet på gaden, i parken, Netto, Babysam osv., af folk der lige vil sige tak for en dejlig blog eller et godt tip. Bliv ved med det!

Nu skal jeg nok være ekstra sød ved jer… Så der er konkurrencer på vej 😉

Næste indlæg

Hvid fladskærm