Julegave #1

Vådservietter – vigtig info!

20140106-122835.jpg20140106-122835.jpg

Synes lige I skal vide dette her!

For noget tid siden havde jeg besøg af Astma og Allergi Danmark. Her viste jeg bla. hvilke vådservietter jeg bruger til Hollie Nolia.

Jeg har hele tiden brugt Huggies, som jeg køber når de er på tilbud. Det følte jeg var et godt valg, men jeg skal da lige hilse og sige, at jeg blev klogere!!

Hugges indeholder nemlig noget rigtig, rigtig skidt – og det ved de godt selv. De har før været konfronteret med det. Deres vådservietter indeholder nogle af de ting der er VÆRST til at give allergi, og som snart bliver ulovligt. Ja wonder why… Sikkert fordi det er usundt at komme på små spæde babynumser 🙁

Det der er VIGTIGT man kigger efter, er det blå Astma Allergi mærke. Og svanemærket hvis man ønsker noget øko – men det er altså ikke ensbetydende med at det er helt allergivenligt. Godt for træerne… Men dit barn…?

Jeg har også nogle gange, når jeg er faldet over dem på tilbud, købt Derma’s. Og de er nemlig gode for små numser og kinder. Ville bare lige fortælle videre, hvad damen sagde, da hun var her. Kender nemlig mange der bruger Huggies – så STOP med det!!

Det er denne blå ring I skal gå efter – vigtigt! 🙂

Tjek evt. Kemilex HER

20140106-122915.jpg

Næste indlæg

Julegave #1