Flyver trold :)

“Nemme” Julevafler

IMG_5531IMG_5531

Har sådan glædet mig til det blev jul, så jeg kunne lave advents vafler, i stedet for søndags pandekager. Min tanke var de skulle være røde, så det var rigtige julehjerter – jeg blev klogere!

Hvis der er noget jeg ikke gider, så er det at stå med håndmikser og svine en masse ting til. Det skal være nemt. SUPER nemt! Så da jeg i Bilka fandt disse vafler der bare skulle rystes sammen, købte jeg et mindre lager ind. Juhuuuu 🙂

Vaffeljernet var blevet væk, så måtte også købe et nyt, og en masse frugtfarve. Det skulle være intet mindre end perfekt, når der skulle jules.

Var sikker på det hele kunne laves i et vupti dupti snupvending… Men kunne det blive mere besværligt? Tror det næppe…

Denne her lorteblanding af vaffelmix er jo intet mindre end tåbelig! Alt der sidder i låget ryger ud når man åbner. Jeg måtte tørre ALT af utallige gange, fordi det svinede enormt. Og så ville det bare ikke blive rigtig rødt. Øv. Og hvis dem der producerer vaffeljernet har tænkt at det skulle være super hyggeligt at lave vafler, så har de fandengalemig tænkt forkert. Det tager ca. 8 min pr. vaffel… Man blir jo både PMS, gravid OG får selv kolik inden man blir mæt. Rend mig! Og så smager de af tør ligegyldigt pap når de ENDELIG er færdige. Ved næsten ikke om det er emballagen eller indholdet der er værst, i denne lille vaffel-ting. Do not try this at home!!

Jeg stemmer for at få søndagspandekagerne tilbage! 🙂

IMG_5532 IMG_5533 IMG_5537

Næste indlæg

Flyver trold :)