Mor blev luftet :)

Min uddannelse…

foto (5)foto (5)

Mange har spurgt til min uddannelse, og jeg har heller ikke fået fortalt sidst nye. Da jeg havde taget anatomi og fysiologi, startede jeg på fitness uddannelsen. Desværre havde jeg et par sygedage samt lidt bøvl med Hollie, som gjorde at jeg hurtigt var bagefter. Derfor valgte jeg at stoppe og starte forfra på næste hold. Måske starter jeg endda på kostvejleder delen først, da det er næste hold… Mener jeg. Sagen er også den, at jeg på mandag skal opereres for navlebrok (nogen der har prøvet det? Er lidt bange for arret). Så der ryger også nogle vigtige undervisningsdage, og lidt svært at deltage aktivt i fitness delen.

Under min barsel har jeg ikke haft mulighed for at hygge, nyde og slappe af særlig meget. Da jeg startede på uddannelse, kørte jeg samtidig Hollie Nolia ind i vuggestue, og skulle være på skolebænker 9-16. Samtidig med jeg skulle op 5 gange om natten, og havde hende alene det meste af tiden. Så denne break har været tiltrængt – virkelig!! Jeg faldte ligefrem i søvn i timen og havde svært ved at koncentere mig nogle dage. Men det tror jeg er bedre nu, hvor der er mere styr på krudtuglen, og der er lagt datoer på hvornår hun besøger sin far. Det stressede så meget at jeg aldrig vidste hvornår det passede, mere end et par dage i forvejen. For helvede hvor har det bare været hårdt at bøvle med den slags. Og hvor har jeg ofte haft lyst til at skrige højt hvordan situationen var, eller hvad jeg mente om det hele. Men det gør man jo heller ikke.

Så nu ved I lidt hvordan jeg står. Har sgu heller ikke fået trænet eller spist sundt. Øv bøv… Må ind i kampen igen! Fik vist et energi-melt-down. Har også såååå mange hængepartier, ulæste mails og blogs jeg gerne vil skrive. Men så er der lige noget vasketøj, et beskidt gulv eller mangel på søvn der overtager. Håber I forstår og bærer over med mig – er jo for fanden bare et menneske 🙂 🙂 Men I skal virkelig ha’ tak for så trofaste, søde og forstående I er. I fylder jo også en del i mit liv, og jeg er beæret over I finder min hverdag interessant. Synes vi hygger os, gør vi ik 🙂

 

Næste indlæg

Mor blev luftet :)