Tilbageblik, Halloween & Playboy

IMG_0896IMG_0896

Sidder og overvejer hvordan jeg skal pynte op til Halloween, og faldte over disse billeder. For et par år siden holdte jeg Halloween i LA, og tilbragte weekenden hos Hugh Hefner på Playboymansion. Lørdag festede vi (bla. med Paris Hilton og Tiesto), og søndag hyggede vi, spiste, spillede spil og så film til sen aften. Gode og sjove minder 🙂

IMG_0852

HAHAHA!!!! Funny pic fra den berygtede “The Grotto” 🙂 🙂

IMG_0884

Mig og Hef 😉

mascha_hugh

IMG_0202

Mig og nogle Playmates fjoller rundt ude i haven…

IMG_0186

“Spillebulen”

IMG_0177

   

6 kommentarer

 • Kamilla

  Har en dreng med fødselsdag i efterårsferien, så jeg kan godt lide at give den lidt ekstra spas i anledning af Halloween. 3 ting sørger for den grundlæggende stemning: fake edderkoppespind, som i øvrigt kan fås herre billigt og rækker langt. Uhyggelig musik i baggrunden, fåes med klammo kirkestemning. Og en røgmaskine. Det er top sjovt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ser helt surrealistisk ud! Kunne være super spændende med en fortælling om hvordan du er kommet ind i det “samfund” eller hvad man skal kalde det. Hvordan dine relationer er til the playboy mansion og Hugh? Synes det virker helt vildt, da jeg synes, han blot er en man hører om i medierne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ..Nu ser man dig så her på de billeder med lyst hår..Og man må sige at ombre farverne du lige har haft og din nye vilde farve virkelig slår det lyse..Lyst er et No go..:-))Sorry men fru eflund har sgu styr på det…For vildt..;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dig og Hef – SÅ vildt;) god stil med sådan et tilbageblik..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine W

  Hej Mascha.

  Jeg har lige siddet og kigget på nogle af dine gamle indlæg her på siden, og det var ikke muligt at skrive kommentarer til dem? Ved ikke om det måske er en fejl fra bloggers delights side?

  Så et indlæg hvor du skrev om at du havde kigget på UGG støvler, og at det var en snyde-side. Der er en hjemmeside der hedder trustpilot.dk – ved ikke om du kender den, men derinde kan man se vurderinger af hjemmesider, så man ikke kommer til at købe noget falsk/ handler steder hvor man altid får de forkerte varer, der er for høje priser osv. 🙂 Håber den kan hjælpe fremover.

  Mvh Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Hej 🙂 synes det er så fedt og fantastisk at se dig som en festabe og i indlægget nedenunder er I på vej til fest i vuggestuen!
  Ved ikke lige hvordan jeg skal forklare det 🙂 men du er bare mor med stort M og er tydeligvis så stolt af din guldklump og stråler som mor, men samtidig står du ved din festabe side og sidder måske og drømmer dig lidt tilbage? 🙂
  Det gør jeg i hvert fald, ikke at jeg har været til de samme fester som dig og med knapt så kendte mennesker 🙂 men kan godt huske da man bare kunne være egoistisk og uansvarlig og bare feste!
  Rigtig god dag til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Fest i vuggestuen :)