Nyt til mig :)

Fødselsdagskage nr. 2

IMG_5231IMG_5231
Beklager jeg ikke fik vist jer denne igår som lovet. Men endte i Tivoli 🙂

Der skete jo det helt fantastiske, at Jeanette Lindstrøm der lavede dåbskagen til Hollie Nolia’s barnedåb, hørte at jeg også holdte fødselsdag søndag. Så hun overraskede mig ved at lave kage 🙂 Faktisk er denne kage en tro kopi af dåbskagen, bare i miniature, så Hollie kunne få sin helt egen kage med et lys i. Hvor cute er det lige – I love it!!

I kan se flere af hendes kager HER.

Kagen er belagt med rigtig marcipan, og smagte himmelsk. Jeg fik et dejligt sug i maven, over minderne fra barnedåben, og fik da også samme lyserøde Möet champagne til.

IMG_5234

 

IMG_5220

Meningen var jo, at hun skulle sidde med sin egen kage, som hun skulle spise med fingrene. Hun sad fint på sin plads, og mens vi sang fødselsdagssang stillede jeg kagen med lys foran hende. Hun var så glad, forundret og overrasket over sangen. Det var så cute!

IMG_5242

Og så tror man jo det går som i de amerikanske film… Ikke helt…

IMG_5176

Hun kigger som det første på det lille lys, stikker pegefingeren frem og sender den direkte mod flammen og brænder den lille finger. Så kan I vel levende forestille jer det drama!! Derefter var hun ikke helt med på idéen om at spise den kage, men hun straffede den til gengæld med at flå lidt hul på den 🙂 De billeder er på Sarahs kamera, så dem får I en anden dag 🙂

IMG_5112

Elsker at hun fik den fine kage. Tak Jeanette, det var så sødt af dig 🙂

Her er den originale dåbskage…

Nyt Kamera31 054 (Small)

 

Imorgen viser jeg ENDNU en kage 😉 🙂

Næste indlæg

Nyt til mig :)