True Match

Er glad for…

IMG_2933IMG_2933

Kan I huske at jeg for længe siden ønskede mig denne her? Jeg fik den faktisk i fødselsdagsgave, og vil bare fortælle at jeg er rigtig glad for den. Jeg har ikke nogen kaffemaskine, så jeg kommer bare noget pulverkaffe og kogende vand i. Nemt 😉 Eller som til Hollie’s fødselsdag, varm kakao. Jeg synes bare den er så flot. Min mormor spurte om den dryppede og holder godt på varmen. Helt ærlig, så har jeg ikke en kande kaffe til at stå så længe at det kan blive koldt, og jeg tror ikke jeg ville bemærke det hvis den dryppede – så det tror jeg ikke den gør. Jeg er hvert fald vildt glad for den, og den er bare så flot og elegant på bordet 🙂

Den fåes HER

Ps: Trendtorvet har virkelig mange lækre ting, og nu har jeg lige brugt alt for lang tid på at snuse derinde, fordi jeg ville finde kanden til jer. Så den er vist godkendt 🙂 🙂

IMG_5257

Næste indlæg

True Match