Morgenmad

Smykker fra CHANTI

IMG_1748IMG_1748

Jeg har altid min halskæde med mit navn på. Rigtig mange spørger hvor den er fra, men den er altså 15 år gammel og fra Tyrkiet 🙂

Jeg har dog fundet en magen til på Danmark største online smykkesite CHANTI. De har et stort udvalg i både denne slags halskæder… Og ja, alt andet også! Jeg har før handlet hos dem og fået rigtig god service, og så leverer de hurtigt. Meget godt for min tålmodighed 😉

image006

Nu da jeg var inde på siden, fandt jeg et par nye favoritter. Jeg vil så gerne have et par ekstra sten til de andre huller i ørene. Men det skal være nogle som kan sidde der hele tiden, og matche dem jeg altid har på. De skal altså ikke være ret store. Bare lille og diskrete, men ægte 😉 Ellers har de heldigvis 30 dages fuld returret.

Skal jeg vælge de HER, eller de HER?

Hvilket sæt synes du?

View Results

Må indrømme at jeg er helt syg med disse HER. Gad godt! (men det skal jeg jo ikke) 🙂

Hvis du vil se flere smykker fra Chanti, kan du finde dem HER

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Chanti.

 

Næste indlæg

Morgenmad