Åhhhh nej!

Skønhed kommer indefra

20130814-132607.jpg20130814-132607.jpg

For noget tid siden så jeg på min veninde Sarah Louise’s blog, at hun havde været til psykoterapi. Det synes jeg faktisk lød ret spændende, og spurgte hende til råds om jeg måske også skulle prøve det. Oftest tænker folk jo at man måske går i spa eller til andre kropslige behandlinger, for at pleje og forkæle sig selv, men helt ærligt har jeg sjældent tålmodighed til det. Jeg blir så stresset over at tænke på hvad jeg ellers kunne udrette, i stedet for at ligge der og glo 🙂 Så vil jeg hellere pleje mit sind. Skønhed skulle jo også komme inde fra, ik.

Så jeg besluttede at tage tre gange behandling hos psykoterapeuten Sarah Chawes ved Din Terapi. Efter sådan en “skilsmisse” kan der være en del ting man gerne vil tale med en udenforstående om – og samtidig vide, at det ikke kommer videre. Det at blive enlig mor og stå med det ansvar alene, har også været rigtig hårdt, og sikkert noget der er sundt at få talt om. Jeg har jo fandme næsten tudet lige så meget som hun har. Både over hun havde kolik og skreg, og over at stå alene med det hver aften og nat, uden mulighed for at sove. Så nu har jeg været til første omgang, og det var dejligt. Glæder mig til næste gang.

Jeg blev selv anbefalet et tilbud på Wellnessdeal.dk, og du kan lige nu få 90 min terapi for kun 297,50 kr. altså med 65% i rabat! Der er kun et vis antal værdibeviser til salg, så du skal være hurtig 😉 Aftalte med dem, lige at fortælle om det på bloggen.

 

 

 

Næste indlæg

Åhhhh nej!