Snart 1 år!!

Share a little happiness

IMG_4586

Kunne du tænke dig at være med i Rasmus Seebach’s nye musikvideo? Eller vinde oplevelser med ham? Ja ik 😉

Rasmus er gået i samarbejde med Coca Cola, om at sprede glæde, og vil derfor gerne se hvad der gør lige dig glad, samt hjælpe dem der ikk altid har det lige nemt. De har derfor bla. lavet et samarbejde med Ønskefonden, som gir oplevelser til børn der har brug for en dejlig oplevelse.

For at deltage i konkurrencen, share a little happiness, skal du på Instagram dele et billede af noget der gør dig glad, andre glade, eller en sød hilsen. Du SKAL desuden bruge begge disse to hash-tags for at deltage:

#sharealittlehappiness

#sharealittlehappinesswithmaschavang

Læs mere om konkurrencen HER

 

De her billeder gør mig glad 🙂

20130812-220322.jpg

 

 

*Indlægget er lavet i samarbejde med Coca cola.

Næste indlæg

Snart 1 år!!