Loppemarkedet

På skolebænken!

IMG_1247IMG_1247

Jep… Hvis ikke jeg allerede har fortalt det, så gør jeg det nu. Jeg starter nemlig på uddannelse 🙂

Hver dag får jeg mails fra jer skønne piger og damer, som så gerne vil vide hvad jeg spiser, hvordan jeg træner, og andre gode råd. Jeg vil så gerne hjælpe jer, men jeg ved helt ærlig ikke så meget om det, at jeg føler jeg kan rådgive jer om det. Så derfor har jeg besluttet at få noget viden om kost og træning, så jeg har en egentlig baggrund for at kunne udtale mig.

Jeg kender flere der har taget uddannelsen på Fitness institute hos Henrik Duer. Ham der også laver de der TV3 programmer “Ekstremt fed”. Det skulle være det bedste sted. Anne Bech sagde også, at hvis jeg skulle vælge, skulle det være der. Så sådan er det blevet.

Først skal jeg igennem grundkurset, som handler om anatomi og fysologi. Det har jeg faktisk før læst… Puuuha! 🙂 Derefter tager jeg uddannelsen som Fitness instruktør, kostvejleder og personlig træner. Og til sidst snupper jeg nok også bokse og kettlebell kurserne. Bum bum, hva’ siger I så? 🙂 🙂

Det er altså ikke fordi jeg slet ikke har andre uddannelser. Efter handelsskolen uddannede jeg mig som kosmetolog og hudterapeaut, så som make-up artist, en tur forbi frisørskolen, som jeg dog ikke færdiggjorde, og så stod jeg i lære hos Bahne, hvor jeg er butiksuddannet. Så ved I også det 🙂

JEG GLÆDER MIG!!!

Næste indlæg

Loppemarkedet