Fitness Camp, here we come!

Zombie mor!

IMG_0558IMG_0558

 

Sød ser hun ud – når hun er stille 🙂 Har en rigtig træls periode lige nu. Hun NÆGTER at sove om aftenen. Det bliver til ca. 3 timers kamp. To med manisk humør. Hun er total vandvittig vild om aftenen. Vil lege, hyperventilerer og er helt oppe at køre – altså glad. Og så en time med skrig. Hun falder først i søvn 23-23:30, og vågner så igen 5:30, og er HELT frisk. Hun vil naturligvis have sutteflaske 2 gange i løbet af natten. Hun vil heller ikke sove ordenligt til middag, på bestemte tider. Hun tager en halv eller hel time hist og her. Bedst som hun sover og jeg vil i bad, besvare mails eller rydde op…. Bum, så er hun vågen. Jeg er så træt, så det fatter man ikke. Når hun er vågen er hun PÅ hele tiden, og vil have konstant opmærksomhed. Jeg kan ikke sove i løbet af dagen, og nu har det her stået på siden hun fik tænder… Altså i en måned. Bare én nat hvor jeg kunne sove ville være fantastisk 🙂

Jeg har nu kontaktet en sovecoach (Sovecoach.dk), og håber hun kan komme asap. Nogen af jer der har prøvet den slags?

Må lave en STÆRK kop kaffe… Skal jo for fanden træne med Anne for sidste gang i dag. Det bliver i zombie mode. Mors lille baryler er vist en værre en 🙂

PS: Hvis jeg kunne finde ud af det, havde jeg vist jer en video af hendes opførsel lige inden sengetid – med ved ikke hvordan, og har ikke tid til at sætte mig ind i det desvære.

Næste indlæg

Fitness Camp, here we come!