Lykken er...

Sasé produkter

IMG_4887IMG_4887

Saseline var så sød at sende mig hendes nye serie Sasé. Og nu er jeg godt igeng med at prøve den. Skulle lige ha’ brugt noget andet op, inden jeg gik i krig.

For det første synes jeg at produkterne er virkelig flotte. Jeg kan godt lide at have pæne ting fremme på badeværelset. Ville aldrig bruge en creme i en grøn eller rød indpakning, og så stille den frem. Ville heller aldrig få det brungt. For det andet, så er jeg ret vild med at produkterne ikke er dansk producerede. Jeg er ellers altid vild med den slags, men synes desværre ofte at de bliver for luftige i konsistensen, og på huden føles de matte og stramme. Det gør de her ikke, og så dufter de skønt.

IMG_4883

Mine favoritter er den skønne og lette, men effektive peeling, som dufter dejligt. Body olien og bodylotion! Uhmmm det dufter skønt, og man bliver dejlig blød. Dog bryder jeg mig ikke om smagen af læbepomaden (men den er rigtig god), og så ville jeg ha’ elsket at facial toner var sådan en man kunne sprøjte i ansigtet. Jeg synes serien virker meget lækker og eksklusiv, og jeg nyder at bruge den 🙂

Se mere her: Saseline.com

IMG_0359

Næste indlæg

Lykken er...