Genialt hår-tip!

Ørestaden rocks!

øres

Vi har haft den dejligste dag i Ørestaden. Elsker det herude! I dag var der noget idrætshalløj, så der var en masse liv og hygge. Anne Lindfjeld kom forbi med hendes datter Nola, og så hyggede vi ellers på tæppet. Der var gratis popcorn og mad herude. Helstegt pattegris, pølser, indisk mad, kartoffelsalat, grøn salat osv. Da ret vildt, til SÅ mange mennesker!

Jeg er simpelthen så glad for stedet herude. Her er Metro, tog og let til motorvejen. Fields med butikker åbent til kl. 20 HVER dag – Bilka til 22. Døgn Netto til kl. 24. Grønne områder og godt legemiljø til børn. Der er altid liv nede på græsset, og altid nogen der spiller fodbold. Bygningerne er nye og med elevatorer. Det er altid hyggeligt at gå en tur med barnevognen, fordi der sker lidt omkring en.

Der er dog én ting jeg er meget skuffet over. Parkeringsmulighederne. Da jeg boede på Vesterbro, betalte jeg ca. 700 kr. OM ÅRET, for at holde i mit område. Herude koster det 6-700 kr. OM MÅNEDEN. Altså er de mentalt handikappede, dem der har besluttet det?? Det er ikke ligefrem noget der gør lejlighederne nemmere at sælge, eller området mere attraktivt. Gad vide hvem der står for den slags… Man må da kunne gøre noget.

Tøj:
Bluse: Just- eller Second Female (gammel)
Solbriller: D&G (Profil Optik)
Hollie Nolia:
Cardigan: Hust & Claire

IMG_0439

IMG_0440

IMG_0442

 

Nola på afveje 🙂

IMG_0441

IMG_0451

IMG_0452

IMG_0454

IMG_0455

IMG_0460

 

Pølse og kartoffelsalat til Hollie Nolia. Salat til mor 🙂

IMG_0461

IMG_0467

 

Næste indlæg

Genialt hår-tip!