Sasé produkter

Fitness Camp, here we come!

IMG_0671IMG_0671

Yaaaaayy… Vi skal på ferie 🙂 Billetterne er bestilt, og truppen består af mig, Hollie, min mor og Kira. Vi skal på sådan en Fitness Camp – nok mest mig og Kira, så kan de andre hygge og babysvømme, imens vi hopper rundt.

I morgen er jeg færdig med at træne med Anne, og så er jeg på egen hånd. Der skal lige hugges et par kilo mere af, og så skal der strammes op. Så tænker det er en god mulighed, nu hvor jeg i forvejen er inde i kampen, og Kira også er.

Jeg ved allerede nu at det ikke kommer til at gå stille for sig – hvem havde også troet det?  Kira er allerede ved at booke mandestripper. Vi skal jo også belønnes efter en hård træningsdag… Og barnepigen (min mor) skal jo også ha’ noget at kigge på. Det manglede da bare 😉

Marabella… You aint seen noting yet!! 🙂

Det er denne her tur vi skal på.

Her er lidt flashback fra tidligere… Vi ser jo stride ud til at starte med, haha. Det er bare til badedyrene bliver sluppet løs. Hihi 🙂

IMG_8760

IMG_0721

Nå ja… Sidst Kira og jeg var på ferie sammen, var i Dubai. Denne gang skal vi ikke bo på værelse sammen. Så bliver babyen jo bare væk!

IMG_0918

IMG_0921

Og de her skal naturligvis også med 🙂 Må hellere få købt noget baby sommertøj og badetøj.

1111

Næste indlæg

Sasé produkter