LEGO DUPLO online magasin

Min søndag

barnedåb1barnedåb1

På vej til barnedåb i Aarhus. Højtalerne bliver STRAFFET! (og nej, lad nu være med de åndsvage kommentarer “tager du billeder og Facebooker mens du kører bil?”. Gu helvede gør jeg da ej!)

Menuen stod på dansk mad, så jeg havde selv en madpakke med, som de anrettede i køkkenet. For god ordens skyld, skal det lige nævnes, at jeg pillede blommen ud af det ene æg. Altså hvis Anne læser med 😉

barnedåb2

Modstå lige denne kage! Ævvvvv. Kunne spise det HELE 🙂

barnedåb3

Tøjet er fra Culture, og støvlerne fra Louboutin.

barnedåb4

barnedåb6

barnedåb7

barnedåb12

Og så går turen hjemad, med madkassen under armen. Der er ingen undskyldninger, når man er på kur. Bum!

barnedåb5

Hjem til mine forældre i jylland, som passede baby. SKAL jo løbe, og havde glemt løbesko. Så må man tage hvad der er 🙂 Jeg er jo nærmest lige startet, så løb 3,2 km, op ad bakke i i blæst. Kan mærke at jeg hurtigt kommer i form. Det er skønt!

Mine ben er altså ikke SÅ hvide… Det er lyset. Jo, det er 🙂

barnedåb9

 

 

Næste indlæg

LEGO DUPLO online magasin