Nyt hus-grej

Gener efter graviditet

IMG_4700IMG_4700

 

Jeg er ved at være godt træt af et par gener jeg har fået, efter min graviditet.

Jeg mister kæmpe totter af mit hår hver dag, som bare bliver tyndere og tyndere (ja håret, sgu ikke mig desværre). Hjemmet er nærmest filtret ind i lange hår – som burde sidde på mit hoved! Ved snart ikke hvad jeg skal gøre, for ikke at miste mere.

Og så er min lugtesant er blevet enorm skærpet. Jeg lugter ALT meget kraftigt, og det er simpelthen så irriterende. Jeg siger nok 10 gange dagligt at et eller andet lugter. Den anden dag var jeg i Fields hvor jeg duftede til en masse parfumer. Pludselig fik jeg det simpelthen så dårligt. Min hals snørede sig sammen, jeg blev svimmel, rystede og fik hovedpine. Jeg kan heller ikke have duftlys tændt, som jeg ellers plejer at elske.

Har I nogle tips til det ene eller andet?

 

Næste indlæg

Nyt hus-grej