Stooooor pige!

Motorsport Awards

 photo IMG_3977_zpsbad56144.jpg

Onsdag var vi til Motorsport Awards i Cirkusbygningen i Kbh.

Jeg synes motorsport, sammen med boksning, er en af de eneste interessante sportsgrene – og mest maskuline. Haaaaader fodbold, håndbold, tennis eller hvad der ellers er af ligegyldig tidsfordiv, med ekstremt metroseksuelle mænd, der går alt for højt op i frisure og mode 😉

Desværre er pengene små, i den meget dyre sportsgren, hvor talent ikke altid er lige så meget værd, som en velhavende sponsor.

 photo IMG_1161-1_zps12d5918d.jpg

Derfor undrer det mig også, at man ikke får lidt fokus på sådan et arrangement. Det virkede mere underground, end pressesøgende. Der var hvert fald ikke én eneste fotograf eller journalist foran pressevæggen. Det virkede i det hele taget underligt at den stod der. Hallooooo… Hvis I vil have sponsorer, så kræver det sgu lidt omtale. Nøj hvor gad jeg godt med til en evaluering på det show. Det kribler helt i mig, efter 13 år som Awardshow-gænger, hihi 🙂 Men hvor er det dejligt for sporten, at de har deres eget Awardshow nu. Det skal bare blive større og bedre. Altså, det er sgu da ikke en fesen bold det handler om, men noget meget federe, og mega seje knægte (har I nogensinde set de der crosskørerer uden trøje?? KAN ANBEFALES at tage ud på en crossbane, en varm sommerdag. Trøjerne smides i hver pause 😉 )

De sagde hele tiden “DIREKTE fra cirkusbygningen”. Direkte hvortil, spørger jeg??

Her er lidt billeder fra aftenen, som var ganske hyggelig. Stand-up showet var btw rigtig sjovt 🙂

 photo IMG_1150-1_zpsf0a85ca6.jpg

 photo IMG_1154-1_zpsb498e233.jpg

 photo IMG_1156-2_zps203b7ddb.jpg

 photo IMG_1146_zpsba4ac774.jpg

 photo IMG_1158_zps6db6258c.jpg

Næste indlæg

Stooooor pige!