Den lille mekaniker :)

Jeg visner!

IMG_8938Åhhh hvor har jeg brug for at rejse. For mig er der ikke noget der giver mig større livskvalitet. Det betyder alfa omega for min sjæl, og den har jeg ikke plejet i eeeevigheder!

Havde jeg bare en at rejse med (Nicolas kan ikke fordrage nogen former for rejser og ferier), så havde jeg forlængst været på Hawaii, i LA, Borneo, Afrika, Maldiverne osv…. De venter bare på mig 🙂 Åhhh for ikke at tale om Thailand. At rejse er at leve, og jeg vil vise min lille Hollie Nolia mus hele verden.

Lige nu sidder jeg bare hver dag og kigger på rejser. Men synes det er lidt svært med sådan en bette bebs. Altså så skulle vi tage til et halv lunt sted ala Tenerife eller Grand Canaria… Men det er sgu ikke helt den slags rejser der lokker. Jeg vil gerne på eventyr, hvor jeg kan udforske verden og livet

Når jeg trøster hende, eller hun skal sove, fortæller jeg hende altid om alle de steder i verden vi skal hen. Glæder mig til hun bliver større, så jeg har mig en rejsemakker.

Sidst jeg var afsted var i februar sidste år, i Dubai. Ikke et sted jeg egentlig brød mig om, men vi havde det skide skægt! Blev frarådt at rejse under min graviditet, hvilket pinte mig enormt. Så nu må det da snart være på tide. Voks lille skat, voks…

Hvilket sted i verden vil I gerne besøge?

Her er jeg i Dubai med Kira…

Photobucket

Jeg var faktisk gravid…

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Vores hotel… Vi roder en anelse 😉

Photobucket

Photobucket

Næste indlæg

Den lille mekaniker :)