Nyt julepynt

Jeg kan flyve, jeg kan flyve…

airexperienceJeg har lavet en ny regel herhjemme, så vi stadig får grinet og hygget sammen, uden alt handler om baby og bleer 24/7.

Hver måned skal vi hver især finde på en ting vi skal lave. Altså en “date agtig” ting, bare os to. I sidste uge var det så mig der lagde ud. Nicolas vidste ikke hvad vi skulle, før vi var der 🙂

Jeg havde bestilt tid ude hos Copenhagen Air Experience, hvor vi skulle lære at… FLYVE! 🙂

Det det går ud på er, at der i et rum på ca. 6 meter i højden, bliver blæst luft ind nedefra med 210 kmt. Så letter man altså, skal jeg lige hilse at sige!

Photobucket

Hvordan man flyver, kommer helt an på hvordan man bruger sin krop. Først fik vi et lille instruktionskursus, så det hele gav lidt mening. Under hele flyvetiden, som for os var 3×2 min hver, stor der en instruktør inde i rummet. ALLE kan altså det her. Tyk, tynd, gammel, høj… Det betyder ikke noget. Under hele “turen”, står instruktøren derinde, så der er slet ikke noget at være bange for. Vedkomne skal nok gribe, hvis det pludselig går for hurtigt nedad. Men det er jo slet ikke som hvis man falder ned fra en stige.

Photobucket

Photobucket

Jeg havde lige lidt kriller i maven først, men da jeg først kom igang var det suuuuper fedt!! Det er slet ikke til at forestille sig, og helt uvirkeligt pludselig at flyve rindt som en anden Tinkerbell – okay, jeg så måske ikke helt sådan ud 🙂

Photobucket

Photobucket

Nu har ingen af os prøvet at sprænge faldskærm. Men når man gør det, så har man et frit fald på ca. 45 sek. Inde i dette rum, er du i to min… Hvilket svarer til godt to faldskærmsspring. Så det bliver lidt hårdt i længden. Sidste omgang var lige hårdt nok for mig, men faktisk her teknikken fungerede optimalt for Nicolas. For man flyver bedre, jo mere man slapper af. Og det gør du når du bliver træt i kroppen og bare giver dig hen.

Det var en super fed oplevelse, som bare SKAL prøves! Nicolas er svær at imponere, men var helt vild med det. Bagefter så vi vores instruktør flyve rundt derinde – det er jo faktisk en rigtig sportsgren. Det vidste jeg ikke. Det ser total sejt ud 🙂

Photobucket

Næste indlæg

Nyt julepynt