Så meget har jeg taget på…

thomas frydMin favoritvægt ligger på ca 51 kg. (jeg er 161 cm). Da jeg blev gravid, lige efter jul og nytår, var jeg oppe på 53 kg.

I dag hoppede jeg så på vægten for at se hvordan det stod til. Jeg er i uge 37+4 i dag. Dvs. at der er to gode uger tilbage. Jeg har taget 16 kg på nu. Altså stadig lige under de 70 kg 🙂 Kan mærke at jeg har fået vand i kroppen her på det sidste, så det ser ud som en rimelig fornuftig vægt. Min læge siger hvert fald, at der ikke er nogen grund til at tage mere på. Eller… Hun sagde i starten, at der ikke var nogen grund til at tage en masse kg på, mere end det der er nødvendigt.

En graviditet vejer i sig selv ca. 12 kg, med barn, blod, fostervand osv.. Så resten er “pjat” for egen regning. Mange siger at de ikke vil tænke over vægten når de er gravide. Men det har nu aldrig været sundt for nogen, at være overvægtig. Og man kan sgu ikke argumentere for, at kage er sundere end broccoli. De der er faste læsere, vil vide at jeg nok kører mere kage end broccoli ned. Ups 🙂 Men det er jo op til en selv. Jeg forklarer bare ren fakta. Gider fandme ikke runde de 70 altså, så nu er det SLUT med othellolagkage!

 

 

Næste indlæg

For nøjagtig 1 år siden...