Cupcaaaaakes :)

Mineralpudder

youngbloodMange spørger hvilken mineralpudder jeg bruger, og det er altså denne, fra Youngblood.

Jeg var for noget tid siden inde hos Helle Thorup Spa i København, for at få en behandling. Og så spurgte hun om ikke jeg ville prøve deres mineralpudder – jo tak! 🙂 Det er nu noget tid siden, og jeg har haft mulighed for at prøve og bruge det. Og jeg elsker det! Jeg har før testet andre og billigere udgaver her på bloggen, men det har ikke vist sig at være godt, hvilket jeg har været helt ærlig omkring. Da jeg selv er uddannet make-up artist, og altid selv ordner min make-up, har jeg prøvet en del. Dette produkt er jeg virkelig glad for.

Først bruger jeg denne rice powder, så huden ikke er fedtet efter creme. Så ligger mineralpudderen sig pænere. Jeg bruger farven Honey – men det er jo individuelt, lige hvad der passer til én.

Photobucket

Så bruger jeg mineralpudderen, som jeg kommer lidt af ud i låget, og arbejder på med den specielle pensel. Den dækker vildt godt, og ser helt naturlig ud. Man kan jo kommer mere eller mindre på, alt efter hvad der passer lige til en selv.

Photobucket

Nogle gange bruger jeg denne creme powder, da jeg har en del pigmentforandringer. Synes også den er nem lige at tage med i tasken, og så frisker den op lige under øjnene, hvis jeg ser lidt træt ud hen ad dagen.

Photobucket

Næste indlæg

Cupcaaaaakes :)