Free the balloon!

For skønheden, og sundhedens skyld

mkDet her får jeg hver morgen og aften. altså ikke æblemosten, den er til at skylle ned med. Billedet er taget på et hotel – jeg har det nemlig med overalt 🙂

Det er MK olie og aroniasaft.

Hver dag tager jeg et olie-shot, som består af 2 spsk. MK olie blandet med 2 spsk. MK aronia saft. Aronia bærret et er af naturens stærkeste antioxidanter – altså noget af det sundeste vi kan få.

Jeg starter hver morgen med sådan et shot, og bliver jeg lidt lækkersulten eller sløv i løbet af dagen, tager jeg et mere. Det skaber nemlig balance i blodsukkeret, så man ikke får den ”snack-trang” hele tiden. Du kan altså ikke komme til at tage for meget.

Der går ca. En uge før jeg personligt kan se og mærke forskel når jeg tager olien. Mit hår, negle og hud bliver så meget pænere. Den første uge skal kroppen lige skille sig af med alt skidtet, så der kan godt komme lidt urenheder i huden, men de går hurtigt væk igen. Olien gør også at du heler pænere… Og (lige i min situation) forhåbentlig ikke får så mange strækmærker!

Det er en større forklaring at skulle ud i, hvorfor det er så sundt og vigtigt med olien. Men kort fortalt indeholder alle kroppens celler fedt, og uden den form for byggesten kan vi ikke fungere. Essentielle olier er det fedt kroppen ikke selv producerer, men som vi selv skal tilføre via kosten. Og det er netop det denne olie indeholder. Vores hjerners vægt består af 60% fedt, hvilket giver en idé om hvor vigtige olierne er for os.

Olien feder altså ikke. Jeg hørte engang en sige, at det er celle-fedt, ikke delle-fedt. Og det er meget rigtigt 🙂

UPDATE: Det er altså ret tydeligt hvor man køber det henne, hvad det hedder, og hvor meget man tager. Er du i tvivl, så læs bloggen igen, og klik på linket. 

Vitaminpillerne tager jeg pga. graviditeten. De hedder Bio-Gravid, og er meget vigtige, for barnets udvikling og sundhed. Man kan få mange forskellige, men det her er dem jeg har valgt. Læs mere om dem HER

Photobucket

Næste indlæg

Free the balloon!