Jeg går AMOK!!! Kender I det her...

Rigtige venner…

vennerNu har vi boet i Middelfart et halvt års tid. Det føles som evigheder, når der er 200 km til alt man holder af, i begge retninger. Men det giver tid til at tænke.

Jeg har i dén grad mærket forskellen, på venner, og rigtige venner. Men vigtigst af alt, så ved jeg nu selv hvem der er hvem. Og det er faktisk rart – selvom det også kan være skuffende. Jeg vil mene, at når man har boet et sted i et halvt år, og folk ikke har gidet at besøge en, så er det ikke nære venner. Og det er uanset om man mangler begge ben, er gravid, har 3 børn og et sygt marsvin, kun ejer en punkteret cykel, eller må samle flasker for at få til togbilletten. Man finder en udvej, i løbet af et halvt år. Det gør man!

Min fuld-af-lort scanner er også blevet skærpet. Hold kæft hvor har jeg brugt meget tid, på forkerte mennesker. Falske mennesker, der bare skulle bruge mig til noget. Fantaster med det hele i munden, og folk der kun tænker på egen vinding. Jeg regner ikke længere med nogen eller noget, overhovedet. Håber de ved, at når man træder på folk på vej op, skal man satme sørge for, at der ikke er nogen returbillet! Det kan godt være jeg står og smiler, med åbne arme. Men jeg griber ikke.

Afstanden har også gjort, at jeg sætter mere pris på folk og deres selskab, og opsøger dem mere. Jeg fortæller i større grad folk, når jeg er glad for noget de har gjort, som jeg sætter pris på. Nævner kun sjældent skuffelser – men tænker mit. Det er der, forskellen mellen venner og rigtige venner findes. Jeg har ikke længere forventninger til folk. Kun til mig selv. Forventninger om, at jeg kan se forskellen.

Vi har den seneste tid haft besøg af en masse rigtige venner og familie, og det har været så utrolig hyggeligt. Tak for det, og for alle de fine blomster jeg har fået – gud hvor jeg elsker at få blomster 🙂

 

 

Næste indlæg

Jeg går AMOK!!! Kender I det her...