Glade farver

Dejlig baby stol

bling blingFor noget tid siden bestilte jeg denne sækkestol til baby, og nu er den kommet 🙂

Den er super dejlig, og tænker at den er dejlig for den lille bebs at sidde i, i stedet for en skråstol eller sådan noget. Den følger jo kroppen og er super dejlig blød… Og så er der plads til en sutteflaske eller babyalarm i siden. Når baby ikke længere behøver sidde med sele på i den, lyner man bare betrækket af, og lyner et andet på, uden sele – som følger med.

Vi (incl. Samson) er hvert fald allerede rigtig glad for den, og så var de så søde at sende lidt bling-bling med, bla en lille and. Mit kælenavn herhjemme, og det eneste Nicolas kalder mig, er sjovt nok “Rapper”.

Stolen kan købes her på Blingding.dk. De har også meget andet, vi har også nogle sækkestole og puder derfra 🙂

Photobucket

Næste indlæg

Glade farver