Husk nu lygterne!!

Nyt undertøj…

karitraa… Altså ULDundertøj 🙂

Jeg er en værre frossenpind, og har derfor noget super dejligt uldundertøj som jeg bruger meget. Oprindelig tiltænkt skiferie. Men jeg brugte det også under alle Gumball optagelserne i Danmark, og senest under et nyt underholdningsprogram til TV3, som jeg for nylig optog i Jylland. Og ved I hvad. Det er nu slidt til huller!

Jeg har selvfølgelig fundet et rigtig fint sæt – eller nu flere! For jeg bruger det åbenbart meget. Det, mit skitøj og huer er alt fra mærket Kari Traa, som jeg er blevet ret pjattet med.

Det er så typisk, at når jeg vil ha’ taget billeder, så gider min kæreste ikke. Grrr! Jeg tvang ham lidt, og prøvede så selv. er jeg ikke fiiiin 🙂

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Næste indlæg

Husk nu lygterne!!