Born this way...

Kagerne er efter mig!!

kagerHahaha… Det er edermagme service der vil noget! Jeg var på Zoo Bar med nogle veninder, for første gang. Da jeg kom ind, og lige skulle have en drink i baren inden maden, havde personalet en overraskelse til mig. De havde nemlig hørt, at jeg skulle komme. Ved ikke hvor de vidste det fra…

Photobucket

Photobucket

Nå, men en af bartenderne havde tidligere på dagen hørt mig i radioen, fortælle at jeg helt ustyrlig var kørt ind til Agnes Cupcakes og købt fire store kager. Jeg skulle ud i DR byen, men kunne ikke vente med at spise… Så jeg proppede mig med 3 1/2 af dem. Sikke et svineri, når man kører samtidig! De var fantastisk gode, men også meget tunge i min bette mave. Så måtte køre op foran indgangen, smide bilen og løbe ind på et toilet og kaste op. Nøøøj jeg var dårlig – men hey, så fik jeg jo smagt dem to gange. Det var heller ikke mere end rimeligt. De var ikke billige! Da jeg kom ud til bilen igen, havde jeg naturligvis fået en p-bøde. Great!

Kagerne fra bilen…
Photobucket

Det havde bartenderen altså hørt, og havde derfor været i Agnes Cupcakes efter 3 1/2 kage til mig. Sødt ikke 🙂

Næste indlæg

Born this way...